Ohjeet

Sivustolta löytyvät Suomen minigolf-, frisbeegolf-, futisgolf- sekä golfkenttien yhteystiedot sekä kyseisen kentän ratojen pistelaskurit. Kenttien listaukseen ja hakuun pääset etusivulta.

Minigolf-radoissa sekä niissä muissa radoissa, joista ei ole väylien par-tietoa, on käytössä laskuri, joka yksinkertaisesti laskee kunkin väylän pisteet yhteen. Jos par-tieto on käytössä, kirjaa laskuri lisäksi sen, mikä on tilanne suhteessa par-lukuun.

Voit lisätä pelaajia klikkaamalla "Lisää sarake". Voit myös antaa pelaajalle nimimerkin/nimen, oletuksena pelaajat ovat Pelaaja1, Pelaaja2, jne. Tuloskortin alalaidassa yhteistulosten jälkeen näkyy myös kulloinenkin pelitilanne eli monentena kukin pelaaja on. Pelaajien poistaminen tai tietojen tyhjentäminen onnistuu myös alalaidasta.

Voit halutessasi lisätä ja poistaa väyliä. Par-lukeman lisääminen tapahtuu tällä hetkellä vain väylää lisätessä, eli jos haluat muuttaa jonkin jo olemassa olevan väylän par-tietoa, tulee sinun ensin poistaa se ja sen jälkeen tulevat väylät.

Voit antaa radasta myös sivustolla ja radan yhteydessä julkaistavan kommentin.

Pelaajien lopullinen järjestys määräytyy yhteistuloksen / par-tuloksen mukaan. Jokaisen radan omien laskurien lisäksi sivustolta löytyy yleiset laskurit, joita voi halutessaan myös käyttää: minigolf-laskuri, par-laskuri sekä vielä toinen par-laskuri, joka ratkaisee pisteiden päättyessä tasan tilanteen siten, että se pelaaja, joka on saanut enemmän pienimpiä tuloksia, on parempi.

Par-laskurit näyttävän myös seuraavan kierroksen järjestyksen. Se määräytyy edellisen kierroksen perusteella siten, että sen voittanut aloittaa. Tasatilanteessa vuoron määrää edeltävä väylä, jne. Vuoron osoittaa pieni järjestysnumero pistesolun vasemmalla puolella.

Tulosten tallentaminen

Kaikki sivuston laskurit tallentavat tulokset myös käyttämäsi selaimen muistiin eli voit palata samalla selaimella uudelleen sivustolle ja näet tulokset. Halutessasi voit poistaa radan tulokset muistista ko. sivulla olevalla painikkeella. Halutessasi voit myös poistaa kaikkien ratojen tulokset kerralla tästä:

Mikäli haluat tallentaa pelituloksesi esim. exceliin tai muuhun taulukkolaskentaohjelmaan, on sitä varten joka laskurissa kopiointinappi, josta saat tulokset leikepöydälle ja voit liittää ne näin suoraan taulukkolaskentaohjelmaan. Käytössä on tsv-muoto eli sarkaimella erotettu muoto, jonka pitäisi mahdollistaa se, että vain yksinkertaisesti menet taulukkolaskentaohjelmassa haluamaasi kohtaan ja liität leikepöydän tiedot. Pelaajien tulokset näkyvät näin siirrettyinä vaakariveillä, kun ne itse sivulla laskurissa ovat pystyriveillä.

Hauskoja pelihetkiä!

Golflaskuri.fi toivottaa oikein hauskoja pelihetkiä ja toivoo, että tämä laskuri voisi innostaa yhä useampia mukavan yhdessäolon ja ulkoilun pariin!