Tietosuoja

Sivuston käyttäminen ilman kirjautumista

Kun syötät ratojen tuloksia, tallentuvat ne selaimesi muistiin (localStorage). Voit poistaa tiedot kunkin radan kohdalla painamalla radan sivulla "Poista kaikki tiedot tuloskortista" -painiketta. Tulokset näkyvät siis vain kyseisellä käyttämälläsi päätelaitteella ja kyseisellä selaimella (ellet ole kirjautunut). Voit poistaa kaikkien käyttämiesi ratojen tulokset tällä sivulla myöhemmin olevalla painikkeella. Kun suljet selaimen, myös tiedot poistuvat.

Sivuston käyttäminen kirjautumalla

Voit myös luoda tunnuksen sivustolle ja kirjautua. Ratojen tulosten lisäksi tallennettavia tietoja ovat käyttäjätunnuksesi eli sähköpostiosoite ja salasana. Nämä tallennetaan kantaan salatussa muodossa. Lisäksi tallennetaan nimimerkkisi. Tietoja säilytetään EU:n sisällä tietoturvallisessa ja suojatussa paikassa.

Voit halutessasi vaihtaa nimimerkkiä ja salasanaa. Voit myös poistaa käyttäjätunnuksesi ja kaikki siihen yhdistetyt tiedot käyttäjäsi sivulta painamalla "Poista käyttäjätunnuksesi".

Kaikkien ratojen tietojen poistaminen

Jos haluat poistaa kaikki tallentuneet ratojen tiedot ja mahdollisesti kirjautuneena julkaisemasi pelit, paina alla olevaa painiketta.

Mikäli haluat tallentaa tuloksesi jonnekin muualle, klikkaa "Kopioi tulokset leikepöydälle" painiketta, minkä jälkeen voit liittää tulokset haluamaasi sovellukseen, esim. Google sheetiin tai Exceliin, yms.

Evästeet

Sivusto käyttää evästeitä vain sivuston toiminnan kannalta välttämättömiin tarkoituksiin eli kirjautumisen mahdollistamiseen sivustolle sekä rekisteröitymisen ja salasanan uusimisen lomakkeeseen liittyen. Sivustolla ei ole esimerkiksi Google Analytics -seurantaohjelmaa.